Bild

Graduation 2016

Studente4Studente3Studente23Studente28Studente29Lin studentLin3Lin1LinLin Student 3Lin6

Hej kompisar!

Har fortfarande svårt att smälta att dessa fyra år på skidgymnasiet är över. Det har verkligen gått såå fort! Det är så konstigt att vakna upp dagen efter och inse att jag inte kommer gå till någon ekonomilektion på måndag, eller gå till gymmet med Elsa och köra ett tungt benpass medan Danne säger ”10 kg till klarar du” när man tror att benen håller på att gå av. Eller att jag inte kommer att  springa till Röjsmon kl 7.55 varje morgon för att hinna i tid till samlingen och inte få en döskalle, för att sedan hinna först ut till bussarna för att få bästa platsen in till Åre. För att sedan bråka med killarna om vem som ska starta först eller vem som har gjort för få uppvärmningsåk. Allt det som har varit min vardag i fyra år nu är över på en dag. Det känns tomt just nu, att alla lämnar Järpen och att man vet att vissa kommer man nog aldrig se igen. Samtidigt är det såklart så himla skönt! Att slippa känna stressen för att man borde plugga när man absolut inte har lust, och slippa känna sig bunden. Nu kan jag göra nästa vad jag vill och det känns som att livet har så många fler möjligheter nu.

Hade verkligen den bästa dagen igår! Det bästa var verkligen alla släkt och vänner som tagit sig tid för att åka genom hela Sverige för att komma hit och vara med mig en hel dag. Det var dessutom extra kul att få ta emot årets stipendium från skidgymnasiet! och att kunna tillbringa dagen med alla vänner en sista gång!  Tack till alla er som kom och supertack för alla fina presenter! Ett speciellt tack till Mamma som fixat världens bästa mottagning på Creperiet och till Pappa som gjort 2016 års snyggaste studentskylt! Alla ni som var där gjorde att dagen blev helt underbar! TACK!!

Jag vill även passa på att tacka mina sponsorer; Lake Lodge Åre för att ni gör det möjligt för mig att tävla och träna under vintern och till Mint Inredning som ser till att mina skidor alltid är i toppskick!

Tack alla! Ses i nästa kapitel 🙂

Kram/ LiN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s