Bild

Work, work out and grades

LIN Student 1158Lin 30x40 6305Lin 30x40 6298Lin m skylt 30x40 6336Lin Tilde Lovisa 30x40 6297

Hello!

I brist på bilder (pga dåligt väder här i Åre) så får ni stå ut med några fler bilder fån studenten.

Idag jobbade jag första dagen på ICA, wow vad mycket det är att hålla koll på men samtidigt verkar alla som jobbar där så himla glada och trevliga. Vi var 8st nya som började idag och alla var i min ålder och superhärliga. Det kommer nog bli kul att jobba på ICA! Eftersom jag ska jobba i ”förbutiken” och ta hand om posten, ATG, svenska spel osv så månset jag gå massa utbildningar på nätet och bli certifierad för allt. Det tar lång tid med man lär sig också otroligt mycket. Imorgon ska jag lära mig kassan 🙂

Jag har även kommit igång med träningen bra nu! Följer min tränare Ingers fysprogram som hon har gjort åt mig över sommaren. Fokus ligger mycket på uthållighets-styrka, kondition, spänst och snabbhet.

För övrigt: Fick reda på mina gymnasiebetyg och meritvärde här om dagen, det blev 21,25 av max 22.5. Jag är faktiskt nöjd med det med tanke på hur otroligt mycket jag är borta från skolan. Jag hoppas (tror) jag kommer in på distanskursen jag vill läsa i höst, vilket handlar om marknadsföring av sport och varumärken, och sponsring.

Ha det bra!

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s