Bild

PLU 94232

ÅreÅRE1

Tja!

Idag gjorde jag min första dag i kassan på ICA. Herregud! Tur att det bara var norska turister jag skämde ut mig för. Kunde inte en enda PLU-kod och kunderna fick vänta och vänta medan jag tog reda på vad jag skulle slå in bananerna och frysta räkorna som, tror jag kan banan efter idag i alla fall – 94232 om jag inte minns helt fel. Dessutom är pengaautomaterna lite komplicerade för mig och växel bara sprutade ut maskinen och ner på golvet. Chefen fick stå bredvid och skrika -VÄXEELLNN!! så att jag skulle hinna ta pengarna innan de flög iväg. Annars så är det också rätt svårt att kommat ihåg att man ska flytta den här träplankan på bandet så att kundernas varor inte bandas ihop… Det kom jag på efter att jag hade kört ihop tre stycken kunders varor i en enda röra. Resultatet blev att de fick stå och leta vad de hade köpt och inte. Haha ja, alltså det var ju faktiskt första dagen. Chefen fick förklara att vi var nya och att de kunde komma tillbaka om en vecka och att vi skulle vara snabbare då. Slutade med att jag fick stå och packa kundernas kassar istället men det var också kul. Kunderna blev så glada och frågade om jag sparade till min klassresa… mmm var bara 10 år sen jag gick i femman och packade kassar till min klassresa.

Det är sjukt mycket nytt men jag vet att det kommer gå snabbt att lära sig, om en vecka är jag nog Åre´s snabbast kassör 😉

Bilderna är från Åre ca 2v sen när jag rekade för en bröllopsfotografering.

Ha det bra!

/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s