Bild

Team 19 och ICA kaos


Hejsan! 

Började jobba kl 18.00 idag. Innan dess han jag med två pass, först 80min ben på gymmet och sedan 40min löpning. Första dagen jag jobbade själv i kiosken på ICA. Herregud! Hade panik ett tag när det var typ 10 pers i kön, en gubbe ställde en obesvarlig fråga + att en annan tjejs paket var spårlöst borta på lagret. Jouren som ska hjälpa till då var också upptagna och jag stod där som ett frågetecken… Som tur var kom Jack förbi och hjälpe lite. 

Fick min team 2019 fartdräkt idag som jag tänkte visa vid ett annan tillfälle. Har också några andra planer och drömmar som jag tänkte dela med mig av innom en snar framtid så håll utkik! 

Kram / LiN flin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s