Grey day

18jul118jul218jul318jul418jul518jul618jul718jul818jul918jul1018jul11

Ledig från jobbet i två dagar. Skönt! Sov länge, tränade och gjorde en riktgt god middag och tog en kvällspromenad när solen började titta fram i Åre idag. Jag lagade en god sallad med chevreost, rötbetor och valnötter till huvudrätt och jordgubbar med glass och hemmagjord chokladsås till efterrätt. Mums.

I övrigt har det varit en grå och dyster stämning över Åre idag. Alla är nog lika chockade över Matildas tragiska bortgång. Känner många av hennes och Mattias kompisar och det är så ofattbart tragiskt. Vila i frid Matilda.

Kram på er!

/ LiN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s