Bild

Almost time 


Hello!

Nu är det inte så lång tid kvar tills jag får stå på snö igen. Den 14:e agusti åker jag tsm team 2019 till Juvass för ett läger på snö. Fram tills dess jobbar jag 12-22.30 nästan varje dag + att jag ska försöka träna på mycket jag bara kan för att göra bra ifrån mig på fystersterna den 13 augusti. Eftersom jag som sagt jobbar 12-22.30 varje dag så hinner jag oftast bar med ett pass/ dag. Men då får man istället ta ut sig till max på det passet och vara effektiv.

Idag körde Mette och jag ett intensivt crosfitpass på Sports. Körde 7min x 4 varj. De två första varven körde vi 15st boxjump, 10 benböj, 12st armhävningar i ringar och 20st ”slam boll” som jag kallar den. Sen kör man så många varv man orkar på 7min. Varv 3 och 4 körde vi 20marklyft, 15st kickstöt, 20st saxhopp och 20st situps. Man jobbar alltså i intervaller 7×4 = totalt 28min. Det blev ett grymt pass!

För övrigt kom jag in på tre olika kurser i höst, kanske jag redan har sagt men jag tackade i alla fall JA till en av kurserna igår. En 10v lång distanskurs som handlar om marknadsföring av sport och genom sport. Tror det kan bli skitkul. Så den 29 agusti börjar jag att plugga lite smått igen. 

Ha det bra! 

/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s