Bild

Saturday

6Agusti - 16Agusti2 - 16Agusti3 - 1

Hej på er!

Igår och idag (lördag) var jag ledig!! så skönt med tanke på hur mycket jag har jobbat den senaste tiden.

Jag mötte upp Mette på gymmet för att köra ett till jobbigt crosfittpass. Denna gång var fokus överkropp och mage. Här kommer programmet.

5min, vila 2min x 4 var

Rond 1-2: 1. Bänkpress 10-15 st, 2. Överstöt 12st. 3. Slamboll 10st 4. ”Stående axelövning ” 10st.

Rond 3-4: 1. Rygglyft 15st 2. Dips på bänk 15st, 3. ”Hängande magövning i band”10st, 4. ”Gorillan med vikt” 10st. Haha, om ni vill köra passet och inte fattar vad jag menar med mina påhittade namn kan ni ju fråga.

Sedan avslutade vi med 5×4 min magövningar. Det är inprincip bara att hitta på 3-4st övningar och köra de x antal gånger i 5 min, vila lite, köra 5min till och sedan byta ut övningarna mot 4st nya. Så jobbigt!

På bilderna ser ni min lunch vilket bestod av äggröra med rödbetssallad och tomat. Jag vill även tipsa er om denna sportklocka/ pulsklocka. Den här heter Sunto Ambit 3. Träningen blir så mycket roligare med den! så om ni inte har en pulsklocka, skaffa det! Dessutom är det lättare att hålla koll på pulsen (såklart), hur långt man har sprungit, höjdmeter, hur länge man behöver vila och hur mycket man måste äta osv. Bästa köpet jag har gjort!

Kram/ LiN

En tanke på “Saturday

  1. Håller med dig, träningen blir mycket roligare med en pulsklocka! Har inte testat Ambit3 själv, men är sugen på den helt nya Suunto Spartan, dock är den jäkligt dyr..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s