Bild

Packing

9:8,19:8,29:8,39:8,4

Dags att börja packa skidväskan igen för nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker. Jag jobbar varje dag fram tills dess så kände att jag behövde börja packa i tid. Glömmer så snabbt bort vad man behöver ha med på ett skidläger… Efter att ha gått igenom all utrustning så insåg jag i alla fall att pjäxorna fick åka iväg på tryckning och jag noterade även att jag inte hade några handskar och bara ett par skidstrumpor. Efter en sväng på Hansson så var alla problemen lösta och jag är nu redo för att åka SKIDOR!!

Dagens träning blev överkropp. Skulle vilja ge er programmet men när jag tänker efter vet jag knappt namnet på en enda övning, förutom lastdrag, bicepscurl och bänkpress. Så vi struntar i det för den här gången (för allas bästa) haha.

Ha det bra! / LiN flin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s