Bild

Juvass nästa


På väg till Juvass! Redan imorgon får jag åka skidor igen! Det ska bli väldigt spännande och roligt! Speciellt på grund av en anledning som jag inte kan berätta förrän nästa vecka. Sist jag var i Juvass var vädret som på bilen ovan och det ser tyvärr ut att bli lika denna gång. Kommer sakna Elsa på berget men jag har ju hela Team 19 och speciellt METTE med mig 🙂

Hoppas på lite internet på hotellet vi ska bo på! Annas får ni massa uppdatering på torsdag när jag kommer hem. Ni kan även gå in på Instagram och Facebook och följa Team 2019 för där kommer säkert Klas att uppdatera er med bild/film 🙂 

Ha det bra!

/ LIN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s