Bild

Back from Norway

Juvass1JuvassJuvass4Juvass2Juvass5Juvass7Juvass8Juvass9Juvass6Juvass10Juvass11

Hello!

Nu har jag kommit hem efter första lägret på snö, kom egentligen hem i torsdags men har inte hunnit blogg sedan dess. Lägret gick bra det var kanonväder med kanonförhållanden. Åkningen kändes också riktgt bra trots att det var första lägret.

Jag har nu jobbat i tre dagar + att jag har hinnit med ett tårtkalas och en födelsedagsmiddag. Hann även med en promenad igår med bästa Ebba som åker till Hawaii i ett år idag! Hoppas man får komma och hälsa på 😛

Nu fortsätter fyrträningen fram till nästa snöläger den 11 september. Innan dess ska jag även sätta mig ner och ragga lite sponsorer, tycker det är så himla svårt sånt där… Någon som har några tips och råd? Ni får jättegärna maila mig om ni har några idéer på vad man kan göra eller VILKA företag man kan söka sponsring hos. linivarsson@gmail.com TACK!!

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s