Bild

Jobb, plugg, marknad och besök

host4host5hodt9hogt6hogt8host7host-11host10host12host13host14host18host15host16host17host3host1host2

Hej!

Har inte hunnit bloggat sen jag kom hem från Juvass. Kommer berätta lite mer om lägret i ett annat inlägg.

Kom hem förra torsdagen och sen jobbade jag på ICA fredag och lördag. Träffade två härliga amerikaner när jag jobbade, det slutade med att jag guidade dom runt Åre. Vi var upp på toppen av skutan, åt köttbullar och messmör, hickade, smakade choklad på chokladfabriken, körde longboard i Ullådalen, ”fikade” och kollade på vattenfall. Fick även besök av tre kompisar från Dalarna så de var med och fotade/ filmade. Kul var det!

I veckan har jag pluggat och idag lämnade vi in arbetet! Så skönt. Jobbade även på ICA och på J Lindeberg i helgen när det var höstmarknad. SJUKT mycket folk! 20-30 tusen besökare uppskattades det till.

I går skulle vi egentligen åkt iväg till Juvass igen men eftersom det är så pass dåligt underlag där så kommer vi istället vara 3v i Österrike. Eftersom jag även ska köra en buss ner till Sölden så åker jag den 8 oktober och kommer hem den 1:a november. Kommer att bli ett långt läger men vi kommer även att få se på världscup-premiären!!

Nu ska jag iväg på gymmet!

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s