Bild

Juvass nr 2

juvass2

juvass3

juvass4

juvass5

juvass6

juvass7

juvass8

juvass9

juvass10

juvass11

juvass12

juvass13

juvass14

juvass15

juvass16

juvass17

juvass18

juvass18

Juvass läger nr 2 alltså.

Det började rätt bra med strålande sol och skön friåkning på nya SL-skidorna. Hade dock ont i fötterna från nya pjäxorna och tränarna hade uppskattat våran frukostkonsumtion väldigt fel! Vi var 10st tjejer som skulle dela på ett paket Lingongrova och 1L fil. Humöret var inte på topp den morgonen 😛

Dag två och tre började snön att smälta i en rask takt. Lift-linorna gick spända som spett och några gick av (pga att det var för lite snö i liftspåret). Dag 4 var en krigardag. Vi hade ca 10m i backen som var åkbar. Resten var blåis (glaciär) blandat med forsar av vatten samt grus och sten i hela backen. Har ingen bild där man ser hur illa det var men tro mig det var inte åkbart! Det tunna vita snötäcket som lagt sig dagen vi kom (som syns på alla bilder) var som väck dag 2. Det slutade med att vi packade ihop och åkte hem efter fyra dagar, dvs en dag tidigare än planerat. Hann i alla fall åka in pjäxorna på dessa fyra dagar vilket var bra!

Snöläger nr 3 var även planerat i Juvass nu i söndags men som sagt, pga de dåliga förhållandena så skippade vi det lägret och förlänger nästa läger i Österrike istället. Detta innebär att jag kommer att vara i Sölden i över 3v. Älskar Sölden så det ska bli kul!

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s