Bild

Justin Bieber 

Igår klev jag upp 04.50 för att ta flyget från Östersund till Stockholm 07.10. Var svintrött men när vi (jag och min kompis Robin) kom fram så bjöd hans moster på hotellfrukost. Fick dricka kaffe och äta våfflor så blev lite piggare! 

Var sedan på Mall of Scandinavia och kollade ett tag +åt lunch innan jag mötte upp Selma på stan för att äta middag. 

Kl 20.30 gick Justin Bieber på och jag trodde att jag skulle få tinnitus av alla tjejer som skrek. Det slutade dock med att jag skrek och skjöng minst lika mycket som alla andra. Fick dessutom en utskällning av en 12 åring  som satt bakom. Hon var arg för att jag stod upp och dansade så hon inte såg något, tror hon ändå bara satt och kollade ner på sin telefon så det gjorde väl inget… sorry :p Jag ångrar inte en sekund att jag åkte ner och gick på konserten trots att jag inte var så taggad innan, han är ju ändå så bra! 

Idag har jag gått på stan, ätit lunch med moster och pysslat med kusinerna. Nu är jag på väg till Hälsingland och till mamma och pappa. 

(Inte jag som tagit bilderna) 

Ha det bra! 

/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s