Bild

Pitztal och Super-G

pitztal1

pitztal2

pitztal3

pitztal4

pitztal5

pitztal6

pitztal7

pitztal8

pitztal9

pitztal10

pitztal11

pitztal12

pitztal14

Måndag! Just, det är måndag idag, tur att det stå på dator annars hade jag inte haft någon aning. Blir så dagvill här, kanske är det österrikiska luften…

05.40 klev jag upp idag för att sätta mig i bilen och köra de 9milen till Pitztal, vilket är glaciären bredvid sölden. Skulle ta max 1 minut att ta sig dit om jag var en fågel men nu är jag tyvärr inte det så var jag tvungen att köra ner genom hela dalen för att sedan åka upp i en annan dal. Skulle tydligen ta 1h att köra dit men jag hamnade i en bilkö med ca 20 bilar bakom en traktor och en polisbil. Tog 1h och 45min…

Träningen var i alla fall grymt bra, det gick fort och var utmanade då det lutade på rätt bra på ett ställe ”det omtalade stupet”. Men ÅH så kul det var!! Fick till 7st bra super-g åk innan jag satte mig bakom ratten och körde tillbaka till Sölden igen.

Imorgon är det vilodag, sen ska vi ladda om för de sista fyra träningsdagarna här i Sölden. Vi ska bland annan träna i WC-hanget. Ska bli spännande 🙂

Kram / LIN

En tanke på “Pitztal och Super-G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s