Bild

Sölden–> Åre

soldenv25

soldenv24

soldenv27

soldenv28

soldenv26

soldenv23

soldenv22

soldenv21

soldenv29

lin1

lin4

250 mil och två dagar i bil senare är jag nu hemma i Åre!

Sista dagarna i Sölden var fantastiska! Fint väder och bra träning. Enligt tränarna har jag ”aldrig åkt så bra skidor som nu” så det är kul. Storslalomen känns riktigt bra så hoppas på att få till det på tävling i år också.

Efter träningen i lördags bytte vi bara om och satte oss i bilarna och började köra. Hann 105mil (genom Tyskland och över till den Danska sidan) innan vi stannade och sov. Tjänade 1h sömn pga vintertiden så var uppe vi 06.00 och körde igen. När jag hade kört 115 mil och hade 35mil kvar hem kände jag att det fick räcka. Stannade till först hos mamma och sedan sov jag över hos pappa. Vi hann fota lite nya bilder till bloggen i morse (som ni fick en tjuvkik på här). Vid 11 tiden satte jag mig i bilen igen och körde de sista 3h hem till Åre.

Nu väntar två veckor av hård fysträning, ska försöka få ihop videologgen så ni får se hur vi hade det i Sölden. Sen hoppas jag på att få jobba lite också! Vecka 46 rullar vi mot nästa snöläger, förhoppningsvis i Funäsdalen!

Ha det bra! / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s