Bild

Back on track!

Vaknade 07.15, åt lite frukost och läste igenom den sista uppgift i sport marketing kursen. Den ska vara inne på fredag kväll och känns lite lurig att få till… gick på gymmet vid 8.30 och körde igång lite lugnt. Tog dock personbästa i bänk vilket jag blev väldigt förvånad över! Gjorde dessutom 3st på den vikten jag aldrig klarat en på tidigare. 

Gick hem och fortsatte plugga samt skicka iväg lite jobbmail. Fick reda på att jag fått jobb på ICA över vintern också så det känns väldigt skönt. ”Vad skönt gumman, då slipper du oroa dig över att du ska leva på gröt hela vinter” sa pappa när jag berättade om jobbet, haha. 

Ikväll har vi kollat lite på resor, fick ju en flygbiljett i studentpresent och skulle vara skönt att flyga iväg till något varmt ställe nu i november när det inte händer så mycket hemma. Så vi får se hur det blir… 🙂 

Kram/ LiN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s