Bild

BALI nästa!

Nu är resan och studentpresenten bokad! Blev lite kort varsel, bokade idag och flyget lyfter kl 08.00 på söndag morgon, hann i alla fall springa upp på HC och vaccinera mig idag+ att jag lyckades köpa vinterdäck till min bil (vilket känns otroligt onödigt och vuxet)! Skickade även in min SISTA uppgift i Sport marketing kursen vilket känns otroligt skönt! har blivit godkänd på alla andra uppgifter så snart har jag blivit godkänd på en högskolekurs. Känns mycket bra!

Imorgon ska jag packa, kommer bli lätt eftersom jag bara äger ett par shorts, en bikini och inga flippflopps. Får helt enkelt införskaffa det på plats. I tio nätter ska vi stanna på den Indonesiska, tropiska ön. Förhoppningsvis blir det mycket bad, utflykter och fotografering och kanske lite surfing. Förhoppningsvis mindre utav matförgiftning och turisdiarre. När jag kommer hem i mitten på november hoppas jag på att snön ligger kvar i Åre och att de fått spruta klart backen i Duved så vi kan börja träna på hemmaplan! Tjoho.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s