Bild

Bali Indonesien

bali1

bali2

bali3

bali4

bali5

bali6

bali7

bali8

bali9

bali10

bali11

bali12

bali13

bali14

bali15

bali16

bali17

bali18

 

bali19

bali20

bali21

bali22

bali23

bali24

bali25

bali26

bali27

bali28

Hello!

Framme i Bali, utan packning. Missade inteckningen på Östersund flygplats och fick välja mellan att lämna packningen eller att missa planet. Slängde ner det viktigaste i handbagaget och sprang till gaten… All packning kvar i Östersund alltså. Jaja.

Har det i alla fall underbart här, 30 grader varmt, sol, god mat. Solade och badade första dagen och igår var vi till två andra städer ca 30min från Sanur där vi bor. Shoppade lite och gick säkert över 1mil på stranden där jag träffade en bekant från Sverige. Fick även se någon form av solnedgång och massa surfare som gled runt på vågorna tills solen hade gått ner och det blev mörk.

Inatt hade jag svårt att sova vilket resulterade i en trött dag på stranden idag. Imorgon däremot ska vi ta båten ut till en annan ö och vara där i två dagar. Ska tydligen vara grymt att cykla och snorkla där ute. Vattnet ska även vara magsiks turkost.

Ser att ni har fått massa snö där hemma! Är lite avis alltså!

Ha det bra!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s