Bild

Hundvakt och Rehab

ross1

ross2

ross3

ross4

ross5

ross6

ross7

ross8

ross9

ross11

ross12

ross20

God eftermiddag!

På förmiddagen har jag och Ross varit ute och busat i snön. Han blir helt galen när man leker med honom så det är HELT OMÖJLIGT att få in honom igen, därför han måste ha koppel på sig hela tiden, tyvärr. Ross har varit med mig 1v nu och imorgon kommer husse och matte äntligen hem 🙂

I söndags på tävlingen åkte jag som sagt ur i första åket. Vred till knät i ett slag och fick gå på kryckor i två dagar då jag inte kunde sträcka ut vänstra benet och det vek sig när jag belastade det. Som tur var gick det över efter två dagar och läkarna sa att jag inte behövde göra någon MR. Har fått övningar jag ska köra denna vecka på gymmet, sen ska jag göra ett styrketest hos sjukgymnasten på måndag och efter det är jag förhoppningsvis fit for fight igen. I så fall åker jag iväg på fartläger i Trysil med Team 19 på tisdag!

Ha det bra Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s