Bild

Ny Header

lin-retuch-vit-bakr-4897-webblin-retusch-4948-vit-bakr-webblin-retusch-besk-vit-bakr-webblin-retusch-ny-vit-bakr-4940-webblin-retusch-vit-bakr-4957-webb

Hej på er!

Glad andra advent!

Knät börjar kännas bra och i förrgår kunde jag springa 1h + att jag åkte skidor 2,5h igår, så det ser lovande ut. Det enda som gör ont är när knät kommer i maxläge bakåt. Imorgon ska jag som sagt till sjukgymnasten och göra ett test och sendan åker jag iväg på läger på tisdag förmiddag.

För övrig händer det inte så mycket, jag har inte börjat jobba än så dagarna börjar bli lite långtråkiga. Går upp, går ut med hunden, tränar, går en lång promenad med hunden, småfixar och städar hemma, går ut med hunden osv. Kommer bli ännu långtråkigare när voffsen åker hem ikväll. Som ni ser har jag i alla fall ändrat lite på bloggen, med bland annat en ny header. Bilderna är plåtade av Fotoreklam för ca 1 ,5 månade sen.

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s