Bild

Slalombaby


Hejsan! 

Imorse körde jag slalom för första gången sen i SÖLDEEN!! Herre Gud! Mitt tredje pass slalom denna säsong! Kom på att det är SM i slalom i början av februari och nu ska jag köra fart i två veckor! Vilket innebär att jag kommer hinna träna en gång till innan SM, det låter lovade va? Haha. Det gick i alla fall sakta men säkert framåt för varje åk. 

Nu ska jag pappa och grannen äta middag! Västerbottenpaj med en god sallad! 🙂

Kram/ Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s