Bild

Chasing speed

18jan1

18jan2

18jan3

18jan4

18jan5

18jan6

18jan7

18jan8

18jan9

18jan10

Hej på er!

08.00 hade vi samling för ytterligare en dag med störtloppsträning. Regnet som kom igår hade fryst på under natten så backen var väldigt hård på vissa ställen, vilket gjorde att farten ökade betydlig idag, vilket var kul! 4-5st fullånga DH åk med tid fick vi till innan blåsten och stormen började dra in. Imorgon ser det dock inte lika lovade ut då det är utfärdat en klass 2 varning här uppe i fjällen. Istället kommer vi förmodligen att träna slalom, eftersom det faktisk är SM i SL och parallell veckan efter Hafjäll. Herre gud, hur ska det gå?

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s