Bild

Excited!

16jan8

 

16jan10

16jan13

16jan15

Hej alla trogna läsare!

Vädret här i Åre ställer till det för fartträningen men istället får man köra hårt på gymmet. Igår sprang jag för första gången på länge eftersom jag har har haft lite ont i knät. Det gick bra! men hade en sån otrolig träningsvärk i höfterna i morse! Idag körde jag ben. Benböj fram och bak, frivändningar, utfallssteg + två maskiner för baksidan och vaderna + lite dips och mage på det.

På tisdag åker jag till Hafjell för en vecka med farttävlingar, innan dess ska alla skidor vara i toppskick (vilket Håkan på Verkstan ska se till att dom är) + att jag ska vara i toppskick. Det gäller att träna rätt, äta mycket, sova bra, ta medicinerna och försöka att inte halka och slå ihjäl sig på den förbaskade isen här i Åre. Efter Hafjell hinner jag hem 1-3 dagar innan det bär iväg mot nya äventyr. Planer som jag fick reda på igår men tyvärr inte får berätta än. Håll er uppdaterande här på bloggen om ni är nyfikna på att få veta vart jag ska… 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s