Bild

Hafjell race

hafjell-race-4

Ovanför molnen

hafjell-race-3

Under molnen

hafjell-race-5

hafjell-race-8

Hilma och Alex hejar glatt på 🙂

hafjell-race-7

hafjell-race

Funktionärerna grillar korv på första ”hoppet”

hafjell-race-9

Heja Malte!

hafjell-race-10

hafjell-race-11

hafjell-race-12

Malte och Filip diskuterar åket.

hafjell-race-13

Hejhopp!

Vad ska man säga om dagen? Inte riktigt nöjd men ”det var ändå godkänt” som min tränare sa. Landade på en snopen 4.e plats, 0,1 sek bakom pallen. Tycker ändå att mitt åk kändes okay, trots att det var dimmigt på den nedre delen och jag såg typ 10% ur mina glasögon så tappade jag inte allt för mycket tid. Tappar mest tid fram till den första mellantiden, dvs starten och det flacka partiet. Jag har aldrig riktgt fått till min flackåkning… har mina teorier vad det kan beror på, och så ska försöka göra det bättre tills imorgon. Vi lyckades i alla fall trycka in 3st svenskar bland topp 5. Det var nära att bli en helsvensk pall men så kom en grymt snabb norska med startnr 35 och vann.

Morgondagen: Störtlopp + slalom = kombination. Först ska vi köra ett till DH åk (fjärde gången i samma bana) för att sedan byta till de kortaste skidorna och köra ett slalomåk. DH-åket räknas även som en individuell tävling vilket är bra för mig! Imorgon finns det därmed en chans att vinna både en DH och en kombinations-tävling. Första start 10.00, går ut som nummer 15!

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s