Bild

SG + bränd fot 

Hejhej!

Super-G tävlingen igår blev mycket spännande! Förs fick jag göra omåk för att åkaren framför mig hade ramlat. När jag väl kom upp på start igen blev det framskjutet pga dimman. 1,5h senare fick jag äntligen ge mig iväg. På andra krönet satte glasögonen igen med is, gjorde ett desperat försök att torka bort skiten så jag skulle se något, istället lyckades jag spräcka glaset så att en bit lossnade och det blev en stor spricka mitt över hela glaset. Såg absolut ingenting. Körde rakt in i vissa käppar men tog mig i mål på en 12:e plats. 2,5 s efter. Aja jäkla skit! Dom lyckade släppa iväg ett par åkare till innan tävlingarna avbröts pga dålig sikt…

Kom hem vid 11 tiden igårkväll och somnade som en stock.

Idag skulle jag koka pasta och lyckades hälla det kokheta pastavattnet över foten. Slutade med ett besök på HC och en lindad fot. Svider som satan! Fick bedövningssalva som jag ska lägga på för att kunna träna i veckan. Efter motgångar kommer framgångar så nu kommer tävlingarna nästa vecka i …… gå riktigt bra! 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s