Bild

2x Topp 10 in Sarentino!


Hello! 

Den här dagen slutade bra! Tog en 5:e placering (delad med Fanny) på störtloppet här i Italien! 1.25 efter vinnaren! Alla i toppen är ju rutinerade EC åkare med världscupstarter i bagaget. Så är superdöjd. Punktade runt 40 vilket också är bra med tanke på att jag har 99.91 nu… haha. Kombin gick liiite sämre, är ju inte i toppform i slalom men lyckades ta mig ner ett stabilt åk och slutade på en 8:e plats. Punktade även där ner mig rejält till 55.

Det som också är lite roligt är att alla i toppen har egna servicmänn som  står och fixar deras skidor i flera timmar… typ. Medan vi står och snuggar på våran egen vallan mellan middagen och videogenomgåmgar. Det är lite coolt tycker jag, att vi ändå kan vara där uppe och fightas. 

Imorgon är det en till störtloppstävlingen och då jäklar, utan missen jag hade idag kan jag nog kapa en sekund till! Start 9.30, går ut som nummer 25. 

Kram / Lin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s