Bild

Second place in today’s downhill 


Hej alla läsare! 🙂 

Den här dagen slutade ännu bättre än igår! Efter ett stabilt och bra åk slutade jag på en ANDRA PLATS! Trodde det knappt var möjligt när jag kom i mål och såg resultatet. ”TJOHOOO” ropade jag rakt ut och alla kollade på mig som om jag var från Sverige eller nått… 

killarnas tävling fortsatte med kombination och därav alla slalombilder… 

Prisutdelningen blev väldigt spännande eftersom vi inte hade en aning  om vad som sa. Hörde mitt namn och gick upp och ställde mig på andraplatsen, men alla italienare började vinka, peka och säga något på italienska… Tydligen så hade jag vunnit juniortävlingen och jag skulle stå högst upp på prispallen. Fick en karton äpplen i handen och jag fattade ingenting… sedan fick jag gå ner för att gå upp på nytt. Denna gången på rätt plats, en andraplats på den ”stora” tävlingen. Fick ytterligare en karton med äpplen och stod där som ett stort frågetecken. Hahah. Blev i alla fall poppis när jag kunde bjuda alla på äpplen efteråt 🙂 

Imorgon är det Super-G och vi tar nya tag! Start 9.30. Tjohoo! 

Kram/ Lin 

En tanke på “Second place in today’s downhill 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s