Bild

Super-G


Tjao!

Dagens super-G gick väl sådär. Gjorde ingen miss och åkte en fin linje, alldeles för fin. Gick för runt i partier där man kunde bombat på mer och tappade minst 1sekund på det. Annars var banan fin och åkturerna låg på runt 1 min och 20s. Slutade på en 12:e plats och gjorde 47 i punkter. Kommer därmed sänka mig från 58 till runt 48-49 i SG. Men sjukaste sänkningen är ändå i DH där jag nu kommer gå från 99 till 38?! Punktade 36 på andraplatsen igår och 40 dagen innan.

Imorgon är det sista tävlingen här nere. En inlagd junior SG som vi bestämde oss för att köra igår. Annars skulle vi haft en vilodag i Innsbruck imorgon men det blir race istället. Lika bra när vi ändå är här. Start kl 10.00 och jag går ut med nr 6.! Imorgon går jag för vinst! 😉

Kram och godnatt/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s