Bild

Last race in Sarentino 


Tjabba!

Sista racet i Sarentino, Italien är nu gjord. Super-G stod på schemat idag och jag slutade på en total 3:e plats och en 1:a plats bland juniorerna. Det var inte lika många ”bra” åkare med idag så punktade inte lika bra som igår men punktade ändå ner mig 3 punkter till i SG.

Om jag ska sammanfatta denna tour till Italien så har det varit fantastisk bra! Det har även gått över förväntan vilket också är roligt! Trodde att jag skulle komma långt bak i resultatlistorna här i Italien, men ändå och har varit topp 10 4/5 tävlingar, och topp 12 5/5 tävlingar 🙂 två vinster i juniorklassen, sedan en 2:a och en 3:e plats i DH samt SG, sedan en 8:e plats på kombin (även då jag inte har tränar slalom i år) och sedan en 12:e platsen på SG igår.

När jag hade 14:e tid på första träningsåket tyckte jag att det var skitbra! Så trodde aldrig att det kunde sluta såhär bra! Har dessutom punkter ner i alla tävlingar jag har kört här! En toppenbra resa med andra ord. + att jag åker hem med 45 äpplen rikare! 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s