Bild

Europacup! 


Hej!

Nu är jag hemma från Italien igen, har jobbat tre dagar nu och hunnit träna lite där emellan. Kom igång med lite kondition på gymmet och idag har jag kört slalom. Ja, ni hörde rätt! Jag körde 6st slalomåk och hälften av banan gick rätt så bra faktisk!

Andra roliga nyheter är attt jag är uttagen att köra Europacup-finalen i fart nästa vecka. Flyger ner på måndag morgon, till exakt samma ställe i Italien som jag var förra veckan… haha. Fick reda på det här när jag landade på Arlanda i söndags och självklart blev jag superglad! 🙂

Jag skulle vilja passa på att tacka Lake Lodge Åre för all hjälp denna säsong. Utan er skulle jag aldrig kunna åka iväg och tävla. Även Mint Inredning för att ni ordnat så jag får skidorna i toppskick! Och sedan Vigdis på Hårstugan i Åre för att du alltid ser till att mitt hår ser tipptopp ut! 🙂 Sen måste jag slänga in ett tack till mamma, pappa och ville för att ni alltid ringer, samsar och peppar, samt Alexander Köll för att du är en sån bra mentor och lär mig allt om fart och allt som hör dit till! TACK ALLA 🙂 

Imorgon står störtloppsträning på schemat och sedan 6h jobb!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s