Bild

Italy 18.27

n45a9898n45a9871n45a9887n45a9892n45a9929n45a9915

Hejsan!

Idag hade vi sovmorgon till runt 9, vid 10 var jag och Fanny ute i backen för att köra lite friåkning på Super-G skidorna. Vi körde i 2h för att sedan möta upp Lisa och Helena + norskorna för lunch. Efter lunch åkte vi ner, sov lite och sedan sedan körde vi en lättare fys med snabbhet och bål. Nu ska vi snart äta middag, ha möte och sedan sickla skidorna inför morgondagens Super-G race. Har ingen aning vad jag har för startnummer men ni hittar nog mig bland de sista. Starttid vet jag heller inget om än men livetime finns i alla fall på FIS-appen! Europacup-serentino-SG.

(bjuder på några flera bilder från Milano i brist på annat)

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s