Bild

Europacup Super-G

sarentino-3

sarentino-2

sarentino-1

Hej alla vänner!

Första europacup-starten är nu gjort och ja, det var inprincip bara starta jag hann göra. Fick ett hugg i skidan i tredje käppen och hann inte reda upp det. Dagen slutade med andra ord med en töntig DNF. Grät en skvätt, typ 1 min innan jag insåg att det inte är värt att sura. Vädret var så fint och Helena gjord karriärens bästa resultat på en 8:e plats, så det var bara att glädjas åt de. Såklart ville jag åka mer av banan när jag ändå har åkt så långt men, men. Hahah. Imorgon är det trots allt min favoritgren, störtlopp. Genomåken börjar 12.30 och jag har nummer 42 (av 43) men jag är i alla fall inte sist. Tjoho.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s