Bild

European cup final-downhill

n45a0498

N45A0443.JPG

 

n45a0411

n45a0330

n45a0316

n45a0288

N45A0484.JPG

n45a0257

Hej!

Idag gick Europacup finalen i störtlopp av stapeln här i Sarentino men först, gårdagen; Träningen igår gick sådär, vädergudarna var inte med oss och starten blev framflyttad gång på gång. Till slut så gav sig dimman och vi kunde genomföra träningsåk nr 2. Jag var sen i många svängar men flög betydligt bättre och hade 28:e tid.

Idag var vädret på topp igen och vi kunde starta som planerat kl 9.30. LISA HÖRNBLAD tog sin första EC-seger vilket var superkul och peppande för oss svenskor. Mitt åk gick väl sådär, missade på exakt samma ställe som igår och fick en onödig flygtur över ett krön, vilket tog onödigt mycket tid och fart. Annat höll jag ihop åket helt okay och slutade på en 18:e plats, 10 placeringar bättre än igår och bara 1,48 s efter segraren. Nu är min europacup debut över och jag tog faktisk poäng, vilket är rätt bra ändå. Jag punkatade även ner mig 2 punkter vilket alltid är kul. Alla fyra svenskor var topp 21 vilket är mer än bra gjort! vilket lag vi hade idag alltså!!

Nu har vi checkat in på hotellet i Munchen, team SWE och team norge ska nu gå ut och äta och fira dagens segrare, Lisa! 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s