Bild

Hemma, MR och intervjuHejsan!

Nu är jag på hemmaplan igen! Resan igår gick bra förutom att jag blev av med mitt bagage. Skidorna kom fram men inte min väska… suck. Kände det verkligen på mig när jag checkade in hos den förvirrade tanten i München. Väskan är i alla fall återfunnen nu och har transporterats med taxi hem till min dörr.

Idag har jag jobbat 4h på ICA. Hahah om ni har möjligheten, gå in på ”ICA Åre” på Facebook och kolla på klippet de la ut på Fredrik idag. Hahah det gjorde min dag… mer säger jag inte. Ikväll har jag gjort magnetröntgen på mitt knä, som aldrig riktigt blir bra efter att jag sträckte till det i Funäsdalen (för över 3 månader sen). Tror inte det är något knas men alltid bra att kolla.

Imorgon ska jag först lämna in skidorna på Verkstan för fix inför JVM, senda ska jag vidare till Järpen för besiktigning av pärland och sen vidare på intervju för ÖP och Åre idag, inför JVM grej. Det ska bli spännande! Sen tänkte jag försöka hinna med att äta en semla också, för det är trots allt fettisdagen imorgon!

Kram på er! / Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s