Bild

Pre camp is on!

precamp-1

Tränare Erika och Matte analyserar Fannys och mitt åk.

precamp-3

Jag i slalombanan nr1

precamp-4

Jag i slalombanan nr2

precamp-6

Jag i slalombanan nr 3

precamp-8

Linflin

precamp-9

Tränare Matte gav tips

precamp-10

Jag i slalombanan nr 4, hahah…

precamp-11

Fanny

precamp-12

Jag funderar på åket.

precamp-fanny2

Fanny funderar på vad jag funderar på.

precamp

Hej!

Precamp är i full gång. Igår morse var vi i backen 6.45 och körde Super-G i 2h innan vi bytte gren. Fick välja mellan att köra GS och SL och alla förutom jag valde storslalom. Jag blev själv kvar i Duved med två tränare och en underbart fin bana, rena lyxen! Fick dessutom skidförbundets mest rutinerade och bäst betalade tränare kvar, Matte och Otto. Tog till vara på den dyrbara tiden och slalomen kändes riktgt bra, körde 8st näst intill helt perfekta, felfria åk. På eftermiddagen hade vi gemensam fys på Sports gym. Blev ungefär 6h träning igår så efter gymmet var jag helt slut i kroppen.

Idag var det uppstigning kl 6.00 för Super-G träning mellan 6.45 -9.00. Efter det hade jag vila i några timmar innan jag och Fanny körde slalom mellan 12.30-14.30. Fick upp tempot ännu mer idag men åkte fortfarande stabilt och tog mig ner varje åk. Tränarna lovade mig till slut en semla om jag körde ut ett åk, vilket jag gjorde det sista åket, bara för semlans skull så klart 😉

Nu ska vi iväg och köra Audi testdrive på Åresjön, ska bli riktgt kul 🙂

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s