Bild

JVM DH training 1

Hejsan!

Tänkte att ni för omväxlings skull skulle få se en film här istället för massa bilder. Idag bjuder jag på en film på mitt första genomåk här på Junior VM. Hade näst snabbaste tid 0,18 sek efter ledaren så det var ju riktgt bra! Men som sagt jag kan den här backen utan och innan och vad som helst kan hända imorgon och på onsdag när de andra tjejerna också känner sig bekväma med backen 🙂 Har lite att slipa på jag med, bland annan blir jag lite hängandes bak i ingången av stöveln och några svängar ska jag vänta ut lite tills imorgon!

Förutom att jag har åkt ett genomåk idag har jag också gjort en intervju för SVT så håll utkik på Mittnytt imorgon. Har även varit på gymmet, mätt mina skidor och pjäxor hos FIS, varit på JVM invigningen samt haft videogenomgång, möte och middagsbankett.

Start i morgon är 10.00 och jag går ut som nummer 3.

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s