Bild

DH race

God eftermiddag!

Idag börjar jag inte att jobba förrän kl 18 så har hela dagen ledig. Vilken lyx! Här kommer i alla fall filmen från störtloppstävlingen. Ni ser att jag flög lite dåligt i förtas hoppet och sedan blev jag tryckt ut ur stöveln. Annars är det bra åkning emellanåt. Intervjun för P4 igår gick bra förutom att jag inte kunde uttala ”skymundan”, försökte 4ggr innan jag gav upp, haha. Ska försöka lägga ut en länk eller en inspelning på intervjun sen.

Ha det bra! / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s