Bild

Äldre Junior SM – GS

ÄJSM 1

Halvnöjd Lin efter junior SM idag

ÄJSM2

ÄJSM3

Målgången på storslalomen idag.

ÄJSM4

Jag går i mål efter andra åket.

ÄJSM5

Klubbkompis Karin Edsås och jag diskuterar vart vi ska lämna nummerlappen
ÄJSM6

Lite publik idagÄJSM7

Fikastugan
ÄJSM8

Hej!

Idag körde jag äldre junior SM i storslalom här i Fjätervålen.

Har inte kör storslalom sen i julas så det var lite (väldigt) ringrostigt. På besiktningen till första åket undrade jag var jag gett mig in på, portarna satt fruktansvärt tajt men efter ett snack med tränarna konstaterades det att det var låånngaa avstånd idag… aja allt är ju relativt, när man har kört störtlopp och super-g i över tre månader… rankad 23.a gick jag ut med mål att ta mig ner. Det gjorde jag också, runt och fint. Landade på en 21.a plats efter första åket. Ett snabbt snack med tränarna och sen full gas i andra åket. Klättrade 5 placeringar och slutade på en total 16.e plats och en 9.e plats på ÄJSM + ett lagguld till Åre SLK med mig, Jonna och Molly. Topp 10 är ju alltid bra med tanke på hur fruktansvärt länge sedan det var jag körde en storslalombana. Åkningen var ren och fint, men hade inte det tempo som behövs för att vara högre upp i toppen.

Imorgon är det slalom, ÄJSM som gäller, start 14.00.

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s