Bild

På’t igen!

Fjäter1

Fjäter2

Fjäter3

Fjäter4

Fjäter5

Fjäter6

Fjäter7

Fjäter8

Fjäter9

Hej på er!

Gårdagens ÄJSM i slalom gick inte helt som planerat. Slutade med DNF1, en innerskida i sista branten. Lyckades även glida över nästa käpp som gjorde ett avlångt käpp-blåmärke längst hela låret. Idag var det storslalom på schemat igen, denna gång ingen SM-tävling utan vanlig FIS. Rankad 28:a gjorde jag ett okay åk och landade på en 14.e plats inför andra. Andra åket gick betydligt bättre, tyckte jag hade fina vinklar och bra tajming, tills jag glömde att ha tyngden på dalskidan och den jäkla innerskidan slog omkull mig igen. Gled en sväng på ansiktet så fick små skrapsår under hakan och på kinden. Känner mig helt mörbultat efter dessa två dagar, haha. Men jag ger inte upp. Toppingen är lagd, jag är äten, utvilad och imorgon ska jag på´t igen. Start 9.00 och imorgon lämnar jag innerskidan på start.!

Kram/ LIN

En tanke på “På’t igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s