Bild

Giant slalom

FullSizeRender kopia

Jag på ÄJSM storslalom. Foto Nisse Schmidt
IMG_2423

Jag på ÄJSM slalomen. Foto: Nisse SchmidtIMG_2428

Foto: Nisse Schmidt
Fjätervål1

Jag på dagens storslalom Fjätervål2

Besviken efter första åketFjätervål3

Värmestugan Fjätervål4

Uppvärmnings-svängarna Fjätervål5

Chillar mellan åken Fjätervål6

Blått är fintFjätervål7

Helena och Lovisa 🙂

Hej hej!

Dagens storslalom gick sådär. Första åket gick inte alls så bra, var ute och la mina egna spår i snövallarna så var sisådär 2,7 sek efter på en 21.a plats. Inte så bra alltså, haha. I andra åket hittade jag tajmingen mycket bättre och jag ville åka fort. Vilket jag också gjorde, 9.e tid i andra + 0,7 sek så klättrade jag till en total 16.e plats. Gjorde 7 punkter bättre än vad jag har i GS idag så får vara nöjd med det. Vill tillbaka till dit jag var i GS för 2 år sedan. Nu har mina punkter höjts med 20 sedan dess, men jag kommer tillbaka sakta men säkert och snart så är det ännu bättre än tidigare!

Imorgon är det jobb som gäller och lite träning på det om jag hinner med.

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s