Bild

National Championship Super-G

SM SG

Start vid lillbranten idag

SM SG 2

Fin utsikt från starten

SM SG 3

SM SG 2017 står det i snön
SM SG 4

SkidglädjeSM SG 5

Karen gör ett toppenjobb som starterSM SG 6

Alex sekunderna innan startSM SG 7

snygg start SM SG 8

Nya Nocco med smak av ananas och grapefrukt finns i butik på måndag 🙂 SM SG 12

Helenas nya favorit SM SG 17

SM prisutdelning SM SG 18

Fyra Åre SLK killar topp fyra
SM SG 19

Topptrion på killsidan, Platter, Rönngren och Monsen

Hej!

Svenska mästerskapen i Super-G avgjordes idag. Starten var uppflyttad från tidigare dagar, nu startade vi vid Lillbranten ovanför VM-platån och åktiderna för tjejerna låg nu på 1min och 20s. Mitt åk började bra men hann inte lägga om som planerat i Stöveln och blev därför sen i ett par svängar. Åkte okay från Rossi och ner och tappade bara 0.01s på den biten jämför med segraren Lisa. Slutade på en snopen 4.e plats, 7 hundradelar från pallen. Aja. Med det åket får jag ändå vara nöjd med placeringen. Fick i alla fall med mig en bronsmedalj från Äldre Junior SM och några punkter bättre. Efter gårdagens och dagens SG kommer jag få runt 35 i punkter, i stället för 48 som jag har nu, så det är en bit åt rätt håll. Fick dessutom fina priser på SM och ÄJSM, som choklad, godis, korv och pannband!

Imorgon avslutas SM-veckan 2017 med storslalom. Herrarna kör på förmiddagen och vi på em. Vet inga starttider ännu men om ni vill följa tävlingarna imorgon hittar ni program på are-slk.se efter kl 18.30.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s