Bild

NC- Giant slalom

liin

Jag på DH-racet, foto taget av skärmflygaren Lars Hedström
Skärmavbild 2017-04-01 kl. 22.35.45

Dagens resultatlista, spana in tiderna i andra åket 😉

Hejsan!
Sista dagen på SM-veckan avklarad och det känns i kroppen. Idag på storslalomen var jag rankade 29.e, gick därmed också ut som startnummer 29 och krigade mig ner i en guppig bana. Vädret vad inte på våran sida idag och det spöregnade hela dagen. Arrangörerna var duktiga och saltade och fick till bra underlag ändå. Krigade mig som sagt in på en 19.e plats till andra åket. Tipset jag fick till andra åket var, ”samma insats men samla ihop benen” vad det nu ska betyda?. Fick i alla fall gå ut som nummer 12 i andra åket vilket gjorde att underlaget var bättre och jag kunde åka mer som jag ville. Vilket visade sig skulle räcka ganska långt! Hade 3:e snabbast tid i andra åket (VAD HÄNDE DÄR?!), bara drygt 0,2 s från snabbaste dam som var Frida Hansdotter. Slog åkare som Sara Hektor, Maria PH, Wiktröm, Anna Swenn osv i andra åket vilket gjorde mig ganska stolt. Klättrade till en 14.e plats och var inte så jättelångt efter totalt.

”Jag som inte kan åka storslalom” kanske får ändra på den inställningen till nästa år. Punktade också ner mig bra, fick 31 idag och har just nu 51. Med Fjätervålens resultat blir det ett snitt på runt 37 vilket är en klar förbättring, men jag har tidigare varit nere på 32 så dit ska jag igen, om inte ännu lägre…

06.30 ska jag befinna mig på jobbet imorgon så nu är det bara att sova! Mer spännande saker kommer att hända kommande vecka så håll er uppdaterade kära läsare 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s