Bild

Lindvallen day 2

Lin Lindvallen

HEJ!

Andra racet i Lindvallen gick precis lika dåligt som första dagen, haha. Kom dock en käpp längre denna gång men la mig på en innerskida efter 2/3 av banan. Inte mycket mer att säga om det. Efter racet igår åkte jag och pappa hem till pappa. Tanken var att jag skulle ta tåget upp till Åre nu ikväll men på grund av vad som hänt i Stockholm idag så är tåget inställt. Usch vad onda människor det finns alltså, helt sjukt. Imorgon hoppas jag på att tågen går igen så jag tar mig hem.

Planen fram över är att jobba hela nästa vecka, förhoppningsvis hinna köra något snöpass, annars blir det mycket fysträning inför fystester senare i maj. Tävlingsplaneringen fram över har jag dålig koll på, antingen blir det Super-G i Hemsedal eller GS i Ål, lite beroende på när vårt fartläger i Norge blir av.

Ta hand om er nu! Kram/ LIN

En tanke på “Lindvallen day 2

  1. Yeah, sometimes our plans don’t quite work out as we expect … the joy of competition 🙂
    The good news is that you were not affected by that awful terrorist attack. We good people though far outnumber the bad and it is important to remember this!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s