Bild

Favorite food

Mat1

Sushi
Mat2

Enchiladas mat3

Zucchini-pastamat4

Chevre och rödbets-salladmat5

Avocado och blomkålssallad

Hej på er och GLAD PÅSK!

Jag har haft fullt upp hela veckan! De fem senaste dagarna har sett inprincip lika dana ut. Vaknat vid 07 för att äta frukost och sedan ta mig till gymmet vid 8.30. Klar på gymmet vid 10 för att sedan gå hem och äta lunch och gå till jobbet vid 11.30. Har sedan jobbat mellan 12-22.30 och sedan kommit för att dö av trötthet.

Tänkte dela med mig av mina fem favoriträtter just nu om ni saknar inspiration på lunch eller middag! 1. Provade att göra egen sushi i söndags och det blev supergott, var dessutom väldigt enkelt! 2. Bönfyllda enchilada med vita och svarta bönor som man kokar ihop i en tomatsås. Mums! 3. Zucchini-pasta. Steker zucchini och blandar i soltorkade-tomater, färska tomater och feta ost. 4. Chevre sallad. Tar det jag hittar i kylen och blandar till en sallad, strimlar sedan färdig kokade rödbetor  och sedan en getostbit på toppen. Väldigt lyxig om man dessutom toppar med nötter och lite honung. 5. Sallad med äpple, avokad, salladsblad, fetaost, rädisa och blomkål. Det godaste med sallader är vinägretten jag brukar göra till. 🙂

Nu ska jag iväg och jobba! Idag ska vi även vara påskkärringar på jobbet! ahah välkomna in på ICA ÅRE 🙂

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s