Bild

Skutskjut, ICA race and speed camp

Skutskjutet1

Skutskjutet2

 

Skutskjutet4

Skutskjutet5

Skutskjutet6

Skutskjutet7

Skutskjutet9

Vinnande herrlaget
Skutskjutet10Vinnande damlaget Skutskjutet11

Skutskjutet14

Skutskjutet16

Skutskjutet17

Skutskjutet19

Skutskjutet22

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan igen!

Har jobbar 12/13 dagar den senaste tiden. Heela påsken var jag på jobbet och har inte hinnit gjort så mycket mer. I lördags var jag i alla fall med och körde lag på Skutskjutet. Tillsammans med Mette, Line, My och Ida så vann vi lagguld vilket resulterade i en stor fin pokal och ICA race. Racet körde vi på söndag morgon, vilket innebar att vi fick springa igenom ICA ÅRE och plocka så mycket varor vi hann på 2 min. Sedan fick vi ta med alla varor hem GRATIS. Jag plockade delikatesser för 3500kr och totalt plockade vi fem i laget varor för 24 tusen kronor! Tusen tack LARS på ICA som varje år ställer upp och sponsrar med detta fantastiska pris!

I går hade vi även tjejdag med alla tjejer på ICA. vi var 20-25 personer som åkte skidor en hel dag och lekte lekar, åt lunch, fick et privat spelning på Hyddan och sedan åt vi middag på Supper. Supermysigt, men så tråkigt att behöva säga hej då till alla tjejer som åker hem för säsongen nu. 😦

I morgon åker jag på säsongens sista läger. Fartläger med Helena och Lisa i Norge (Röldal tror jag det stavas). Där ska vi träna i ca 1v innan jag åker hem och lägger skidorna på hyllan för denna säsong. Hoppas internet fungerar i Norge så jag kan uppdatera er därifrån. 🙂

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s