Bild

Röldal

Röldal1

Röldal2

Röldal3

Röldal4

Röldal5

Hello!

Idag körde vi igång kl 7.30 med Super-G bana. Vi körde tillsammans med Norska och Tyska landslaget, åkare som Rebensburg, Nina Loeseth och Ragnhild Mowinckel med flera var med och körde. Efter 8st Super-G åk, gick vi över till hoppträning, där Norska herrlaget också var med och hoppade, så det var inspirerande. Vi körde ett pyttelitet hopp och ett megastort hopp där jag flög säkert 3m högt och 40m långt… Efter fem varv i hoppet så körde vi fem åk i terrängvågorna. Totoalt blev det 20åk och 6-7h i backen, men det var bra träning. Efter skidåkningen vilade vi 1h och åkte sedan och handlade, vallade in skidor och fysade. Nu ska vi ha videogenomgång, möte och middag.

Vi hörs 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s