Bild

Super (G) jump

Röldalday21

Röldalday22

Röldalday23

Röldalday24

Röldalday25

Röldalday26

Mette kolla in linjen till helgens friåknings-tävling.

Röldalday27

Hey!

Andra dagen här i Röldal, Norge. Idag hade vi samma upplägg som igår med 8åk SG+ 5åk hopp+5åk terrängvågor. Dock ställde vädret till det lite idag då det hade kommit mycket snö inatt och sikten var sådär. Efter mycket hasning fick vi till 6st banåk följt av 10st hopp. Terrängvågorna fick vi ställa in idag då det var för mycket snö. Det blev i alla fall en bra dag! Eftermiddagen såg också lika dan ut som igår. Lunch, powernap, fys, dusch, videogenomgång, möte, middag och skidfix. Det positiva feedback jag fick idag var att jag åkte bland de tuffaste i den dåliga sikten, den sämsta feedback var en tysk tränare som skrattade åt mig när jag hoppade, hehe. Hade lite för mycket framvikt om man säger så 😛

Imorgon är planen exakt samma som idag och igår, vädret ska även vara på topp imorgon igen! 😀

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s