Bild

Röldal through my phone

FullSizeRender 8

FullSizeRender 9

IMG_2894

FullSizeRender 6

FullSizeRender 7

FullSizeRender 11

FullSizeRender 4 kopia

FullSizeRender 2 kopia 2

 

FullSizeRender 10

FullSizeRender 3 kopia

FullSizeRender 2 kopia 3

HEJ! 🙂

Idag gick vi som sagt upp kl 05.00 för att var i backen vid 6. Var faktiskt inte så trött som jag trodde. Efter lite gröt och kaffe så var vi igång. Störtlopp gick det inte att köra idag på grund av blåsten, inte heller hoppträning. Istället körde vi 15st åk över terrängvågorna, idag med DH skidor. Efter 11 åk kraschade Lisa och fick åka till sjukhus, hon mår dock bra och har fått hjärnskakning, skrapat ansikte och eventuellt någon spricka i nyckelbenet. Sånt som händer även de bästa tyvärr…

Helena och jag körde på ett par åk till innan vi bytte skidor och körde 6st storslalomåk.

Vi var klara redan vid 09 idag så har haft hela dagen att sitta ute i solen, träna lite, tagit hand om Lisa och vallat in alla skidor. Idag åkte även Tyskland och Norge hem så imorgon är det bara Swedeen kvar, i alla fall 2/3 av laget. Vi ska träna hopp och ännu mer terrängvågor på DH-laggen innan vi sätter oss i bussen och kör de 12h+ hem till Åre.. PHU.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s