Bild

Röldal day 5, last day

Röldal 53

Röldal 54

Röldal 55

Röldal 56

Röldal 57

Röldal 58

Röldal 59

Röldal 510

Röldal 51

Röldal 52

Röldal 511

Hej på er!

Igår var det femte och sista dagen i Röldal. Eftersom Lisa var skadad och de andra lagen hade åkte hem så var jag och Helena själva. Vi hade hela anläggningen för oss själva +  en varsin tränare vilket var väldigt lyxigt. Vi körde 12 åk hopp, vilket gav 24st hopp eftersom det var två stycken hopp på varje åk. Jag nötte och nötte på att vara så kompakt som möjligt i luften och till slut så satt det hyfsat bra! Sedan avslutade vi med fem åk i terrängvågorna. Sista dagen var helt klart den bästa både väder- och underlags-mässigt. Allt var på topp! Vi körde 7-10 och sedan åkte vi ner och packade ihop. 11 lämnade vi Röldal och 96mil och 12,5h senare var vi framme i Åre. Som tur va kunde Helena jag jag dela på körningen i en buss och sedan körde tränaren med Lisa i den andra.

Uppdatering om dagen får ni imorgon!

Kram Godnatt / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s