Bild

3 different jobs.

Stendalen1

Stendalen2

Stendalen3

Stendalen4

mat

Hey på er trogna följare!

Har haft lite fullt upp igen, som vanligt kanske. Har de senaste dagarna jobbat på tre olika ställen, typ. I fredags fick jag ansvaret för grannens galna men underbara hund Ross. Honom ska jag nu ha i 1v vilket är en heltidsjobb med alla promenader jycken ska ha. I helgen var jag även coach på det årliga Stendals-lägret för kids. Gav lite goda råd och hejade på den framtida eliten i 6h på lördag och 4h på söndag. Idag har jag även jobbat en sväng på ICA, som ringde in mig igår och frågade om jag kunde ställa upp, självklart. Har även tränat som en idiot de senaste dagarna för att komma upp lite i flå tills fystesterna med laget imorgon och på torsdag. Har tid för tester mellan kl 15.00-16.00 imorgon. Det jobbigaste har jag hört är mjölksyre-testerna som består av stamping i 90s och upphopp 90s, Grymt. Ska bli spännande att få komma in på ett riktgt testlabb och köra i alla fall.

Gjorde min klassiska kylskåpsrensnings-sallad igår till lunch. Den bestod av rödbetor, sallad, tomat, gurka, stekt zucchini, keso, nötter och min favorit vinägrett.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s